Калаисани бакарна жица

Вие сте тука: Насловна -> производи -> Конзервиран бакарна жица -> Калаисани бакарна жица
MINGSWARE CORPORATION е прва класа технички компанија, специјализирана во обезбедување на Калаисани бакарна жица, База на Taiwan. Ние се фокусира на истражување и развој на оптички компоненти, како и производство и продажба на нив со ниска цена. На производи кои се користат во индустриски, медицински, научни и други области.
Калаисани бакарна жица - TCW3

модел: TCW3
Калаисани бакарна жица
1.Material: конзервирани бакарна жица
2.Diameter: 0,10 mm
3.Samples се бесплатно
4.High квалитет и конкурентни цени
5.prompt време на испорака
6.Origin: Тајван
Оваа стока е нашиот стандард производ за пренесување на екраните на кабли со висок напон и заземјен инсталации со висок степен на флексибилност, висока спроводливост и отпорност на оксидација. Ние може да произведува со една жица и, исто така, повеќе жици. Во нормален вид се ракав и лента. Се завиткува во тежина или во должина на барањата на клиентите се на располагање.Прашање Сега +Прашање Сега -
Гарантира сите

Калаисани бакарна жица

согласност со меѓународните стандарди за квалитет и се многу ценети во различни пазари низ целиот свет.
Italian, Italiano